Vi kommer på ett enkelt sätt att gå igenom alla fördelaktiga funktioner som du kan hitta i en skruvdriven hiss från FM Hiss.

Borde jag köpa en villahiss? Är en villahiss värd sin investering?

Vi svarar Ja!

Allt handlar om vad du söker i en hiss. Är det för funktionens skull eller för dess design eller kanske både och?

Här under finner du en lista på några anledningar till varför du borde överväga att köpa dig en hiss.

OBEGRÄNSAT MED ÅTKOMLIGHET

Att alltid ha obegränsat med åtkomlighet i ditt hem. Du behöver inte oroa dig längre över att bli gammal och behöva kämpa med att gå i trapporna. Ser vi till familj, vänner, barn och besökare så har alla lika stor möjlighet av att umgås tillammans på vilken våning som helst utan några problem.

KOMFORT OCH STIL

Det är väldigt bekvämt att bara behöva trycka på en knapp som tar dit du vill. Samtidigt är det en vacker syn att stå innanför hissen och se ditt fina hem genom glasrutorna. Det skapar helt enkelt en lyxig känsla. Det som är bra med dagens villahissar är att du har möjligheten till att skräddarsy din egen hiss så att den passar din hemmamiljö.

FÖRFLYTTNING

Du kommer att märka hur mycket tid du sparar när det väl är dags att flytta på saker och ting.  Låt säga du kommer hem från din semester med stora resväskor eller du har köpt nya möbler/dekorationer för ditt hem. En villahiss tar bort oron över av att du ska trilla in trappan eller olyckligtvis tappa din nya favoritstereo eller glaslampa. Hur många gånger har man inte lyckats repa väggen i trappan när man ska bära upp sina väskor eller möbler?  En villahiss löser alla dessa problem!

ELIMINERA RISKER OCH SMÄRTA

Vad en villahiss gör i sin helhet är att eliminera risken av skada sig eller känna smärta som kan orsakas av att gå i trappa. Hissen kan med andra ord göra vardagen oerhört lättare för personer som har dåliga knän eller värkande höfter av att gå i trapporna. Och om du själv är en vältränad och fit person finns fortfarande chansen att du olyckligtvis missar ett trappsteg och skadar dig själv

Det kan hända den bästa!

SJÄLVSTÄNDIGHET OCH FRIHET

De flesta människor, om inte alla människor vill vara kapabla av att kunna ta hand om sig själva och känna sig självständiga så länge de kan. Har du ett stort hem så ska du också ha friheten i kunna utnyttja dit utrymme så gott de går. Tyvärr händer det att många äldre mer eller mindre tvingas flytta ner till första våningen då de inte känner sig bekväma längre med att gå i trappan. Detta kan såklart kännas frustrerande då många av deras favoritstunder och minnen har spenderats på andra våningen. Om du har en villahiss kommer du att kunna försätta leva ditt liv precis som du själv vill utan att känna något missnöje.

VÄRDEÖKNING PÅ HUSET

En villahiss har många bra fördelaktiga funktioner när du bor i huset. Dessa fördelar fortsätter såklart även efter du valt att lämna ifrån dig nyckeln till nästa person. Så att köpa en villahiss kan ses som en investering då den många gånger ökar värdet på ditt hus. Det öppnar också upp möjligheten för att kunna sälja till alla typer av människor för att nu passar ditt hus exakt alla oavsett om denna person har någon form av handikapp eller svårigheter med att gå i trappor.